Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

εορταστικη Εκδρομή ΠΑΣΧΑ.

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ,απο ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ,ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ.ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ από ΗΡΑΚΛΕΙΟ:Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ βράδυ-Επιστροφή:Τρίτη 18 Απριλίου πρωί στο Ηράκλειο.Ακτοπλοικά εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο,με τις Μινωικές Γραμμές και εισιτήρια πλοίων Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα.

(4) διανυκτερεύσεις στο νησί της Κέρκυρας,σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με παροχές All inclusive(πλήρη διατροφή-όλα τα εορταστικά φαγητά,γλέντι,χορευτικά με ζωντανή μουσική).Μεταφορές-εκδρομές-ξεναγήσεις, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.Έμπειρος Αρχηγός του γραφείου μας από Ηράκλειο, για όλη τη διάρκεια.

12/04 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
 ΕΚΔΡΟΜΗ πρωτομαγιασ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ,απο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.   

Παρασκευή βράδυ 28 Απριλίου-Τρίτη πρωί 02 Μαίου.

3ημερη οργανωμένη εκδρομή με γκρούπ και λεωφορείο του γραφείου μας,από Ηράκλειο.Ακτοπλοικά εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο.Κλιματιζόμενο λεωφορείο και οδηγός του γραφείου,για όλη τη διάρκεια της εκδρομής-Από Ηράκλειο και πίσω. (2) διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο Epirus Palace Congress & Spa 5*, στα Ιωάννινα,με πλούσιο πρωινό.Είσοδος στο μουσείο του Βρέλλη.Είσοδος στο μουσείο του Αλή Πασά.Εισιτήριο για το Καραβάκι στη λίμνη.Έμπειρος τοπικός οδηγός βουνού κατά την πεζοπορία στο φαράγγι του Βίκου.Μεταφορές-εκδρομές-ξεναγήσεις.Έμπειρος Αρχηγός του γραφείου μας από Ηράκλειο, για όλη τη διάρκεια.

28/04 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ